Viti

Në komunën e Vitisë, rritet numri i të shëruarve bie i atyre  të infektuar

 

 

 

Gjendja  aktuale epidemiologjike në komunën e Vitisë është stabile dhe e menaxhueshme, u tha në takimin e rregullt të Komitetit Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në Viti. Gjatë 24 orëve të fundit, nuk ka pasur raste të reja me Covid 19, ndërkohë që u bë e ditur se numri i të shëruarve është në rritje.

Aktualisht, numri i rasteve aktive është 32. Kryetari i komunës Sokol Haliti, theksoi se është duke u menaxhuar situata suksesshëm nga të gjitha instancat dhe numri në rënie i të infektuarëve është shpresëdhënës.

E  Komandanti i stacionit policor në Viti, kapiten Afrim Halili, tha se janë të angazhuar që të përcjellin situatën dhe se nuk ka pasur ndonjë incident apo mos respektim të masave nga ana e qytetarëve që duhet veçuar.

Ndërkohë nga Drejtoria e Arsimit, u raportua se mësimi po zhvillohet në suaza normale dhe sot ka filluar edhe faza e dytë e mësimit për disa klasë që nuk patën filluar para një jave.Aziz Zuka

You Might Also Like