Libri

NGA NJË PULËBARDHË

Avdush Canaj

Postjeri me solli
zarf të kaltër.

Brenda
dy puthje
dhe një zemër
në shuplakë
të dorës
nga një pulëbardhë
durrësake.

You Might Also Like