Libri

NIS “VJESHTA LETRARE E GJILANIT”

Me përurimimin e Monografisë për atdhetarin e dëshmuar të Anamoravës, MARK GASHIN, i shquar edhe për veprimtaritë arsimore në këtë pjesë të Kosovës, gjatë viteve ’50 -ta të shekullit të kaluar.
Autor i monografisë është publicisti gjilanas dhe veterani i arsimit, Rahim Azemi.
Një fjalë rasti për hapjen e veprimtarive letrare të Manifestimit tashmë tradicional “Vjeshta letrare e Gjilanit, do ta ketë shkrimtari Nexhat Rexha
Për monografinë ” Mark Gashi – veprimtaria atdhetare dhe arsimore”, do të flasin:
Botuesi, Fehmi Ajvazi si dhe publicisti i shquar, Emin Azemi.
Ndërsa moderimin do ta bëj, poeti dhe publicisti, Sarë Gjergji.

Ju mirëpresim në Bibliotekën e re të qytetit të Gjilanit ( Salla për konferenca), të shtunën, më 19 tetor 2019, ora 12:00

Mos e leni pa dalë …

You Might Also Like