Zgjedhjet 2021

Do të përkujdesemi që të ofrojmë kushte më të mira për bizneset e vogla

Read More...

Zgjedhjet 2021

Këta pritet të jenë 14 këshilltarët komunalë të LDK-së në Asamblenë Komunale të Gjilanit

Read More...

Zgjedhjet 2021

Gumnishta e Kravarica të mobilizuara si kurrë më parë

Read More...

Zgjedhjet 2021

Do të krijojmë infrastrukturën e nevojshme për bizneset e vogla

Read More...

Zgjedhjet 2021

Lutfi Haziri: Grupi i deputetëve të VV nga Gjilani asnjë iniciativë buxhetore e politike nuk e kanë bërë për qytetin e tyre

Read More...

OPINION

Paniku i Vetëvendosjes: 15 mijë vota të humbura

Read More...

Zgjedhjet 2021

Haziri thotë se bënë rikthimin e madh dhe se janë larg nga VV-ja

Read More...

Zgjedhjet 2021

Velekinca e gatshme për rikonfirmim të fitores më 14 nëntor! 

Read More...

Zgjedhjet 2021

Të gatshëm për fitore

Read More...

Zgjedhjet 2021

Lutfi Haziri: Falëmnderit Gjilan, me besimin tuaj, LDK shënoi rritje 100 % duke u bërë dukshëm partia më e madhe

Read More...