Viti

Pastrohet dhe rregullohet sheshi “Mejdi Korrani” si dhe pjesët kryesore të qendres së Pozharanit

Ne vazhdën e aksioneve që por organizohën në të gjitha mjediset e lokaliteteve të komunës së Vitisë me rastin e shpalljës së muajit Prill – muaj i pastrimit të ambientit, një aksion pastrimi është organizuar edhe në qytezën e Pozharanit, me që rast është rregulluar dhe pastruar nga hedhurinat Sheshi I dëshmorit “”Mejdi Korrani” në aksion punuan të rinjt dhe nxënësit e shkollës fillore ”Halil Alidema” si dhe u pastrua edhe kompleksi I permedorës së deshmorit të kombit Mejdi Korrani –Korri .

Në aksionin e pastrimit kanë marrë pjesë anëtarët e Kshillit të këtij lokaliteti e pjesë e aksionit ishin edhe aktivistë duke përfshirë edhe nxënësë, personel arsimor, dhe qytetarë ku kanë bërë largimin e mbeturinave.Aksioni është organizuar nga Këshilli i fshatit dhe janë pastruar pjesët kryesore të Pozharanit. Aziz Zuka

You Might Also Like