Libri

POEZITË E DRURËVE

Avdush Canaj

POEZITË E DRURËVE

Gjethet bien
Bien poezitë e drurëve

Era i lexon dhe qesh
Me muzikën nëpër gishta

Një libër bënë me to
Për vjeshtën e lirikave

You Might Also Like