ARSIMI

Rinesa Morina, me rezultat të nivelit botëror në testin e bursave SAT

Komunikatë nga Smart Center

Rezultatet e larta botërore të kandidatëve tanë nuk ndalen.
Jemi të lumur të ndajmë me ju rezultatin e lartë në testin e bursave SAT prej 1340 pikë të kandidates së mrekullueshme RINESA MORINA.
Rezultati i Rinesës konsiderohet i lartë në nivel botëror dhe sigurisht do t’i ndihmojë asaj në objektivat e saj për studime me bursë në univeristete të njohura nëpër botë.
Jemi të lumtur për rezultatin e lartë të Rinesës dhe i dëshirojmë nga zemra suksese në rrugërimin e saj sigurisht të suksesshëm.
Rinesa, faleminderit që zgjodhe Smart dhe krenar që patëm rastin të punojmë me kandidat të nivelit tuaj.

 

You Might Also Like