Gjilan

Së shpejti në Gjilan do të hapet  “WORLD KIDS“

Një superkompleks ideal për familjarë dhe fëmijë, lodra pafund, unike dhe te Papërsëritshme. Organizime mbresëlënëse që do t’u dhurojnë kënaqësi të gjithë vizitorëve, ky kompleks do të jetë një botë magjike për të gjithë.

Nëse jeni duke kërkuar diçka të veçantë, së shpejti në qytetin e Gjilanit, “ WORLD KIDS “, atë mund ta gjeni në kilometrin e parë Gjilan – Ferizaj, më saktësisht në hyrje të fshatit Livoç.

You Might Also Like