Gjilan

Seanca e Fuqisë së Bashkimit Rinor

Organizata Fuqia e Bashkimit Rinor sot më datën 02.03.2021 mbajti seancë ku u diskutuan pika të ndryshme të ditës, ndër to edhe probleme të shumta të rinisë së qytetit si dhe të gjithë komunitetit të komunës së Gjilanit. Në seancë u votua për nënkryetaren dhe dy anëtarë të rinj të kryesisë si dhe u vendosën tre aktivitetet e radhës! Duke u bazuar në aktivitetet e mbajtura më parë, presim me padurim ato në vijim!

Autore: Jona Kallaba, Kledia Mehmeti

You Might Also Like