Futboll

Sedat Berisha është liruar nga FC Drita

Sedat Berisha nuk është më lojtar i FC Drita. Ai në marrëveshje me FC Drita është liruar nga ekipi bardh e kaltër. Një gjë e tillë është bërë e ditur nga klubi i bardh e kaltër. Në faqen e tyre në facebook është thënë:

Me marrëveshje të dyanshme është ndërpre bashkëpunimi me qendërmbrojtësin shkupjan Sedat Berisha.
Berisha tek klubi jonë erdhi në Janar të vitit të kaluar nga Tirana dhe qëndroi për një vit!

Klubi jonë i uron suksese në aventurën e re Sedatit, dhe e falemderon për profesionalizmin që ka treguar gjatë kësaj periudhe.

You Might Also Like