Futboll

Skifterat: “Politika për vete – Populli për popullin”

Sot po shpërndajmë miell dhe artikuj tjerë bazik për dhjetë sofra skamnore me shpresë që këto kohë të vështira të zbutim sadopak gjendjen e rënduar të familjeve në nevojë!!

Ripërsëritim apelin tonë për të gjitha grupimet tifozerike, organizatat humanitare, subjektet biznesore dhe grupet e ndryshme të gjenden pranë jetimëve, të varfërve dhe të sëmurëve për ta bërë më të lehtë tejkalimin e gjendjes nëpër të cilën po kalon populli jonë!

Falemnderojmë antarët tanë për kontributin në këtë iniciativë!

You Might Also Like