Libri

“VJESHTA LETRARE E GJILANIT” IU “VJEN” VETËM PËRMES SHKRIMEVE

Shkaku i pandemisë botërore COVID – 19
“VJESHTA LETRARE E GJILANIT” IU “VJEN” VETËM PËRMES SHKRIMEVE
Këtë javë, e vlerësojmë, shkruajmë dhe paraqesim vështrime letrare për romanin e parë të shkrimtarit gjilanas, dr. Aziz Mustafës:
MOS E HARRO JAPONINË, SUZANË,
botuar kohë më parë nga Shtëpia Botuese ARMAGEDONI, Prishtinë, 2020
Mirëpresim vlerësimet, mbresat dhe shkrimet kritike për këtë roman.
Të gjitha ato shkrime që i përmbushin kriteret artistike, do të publikohen.
Nga Organizatori
Ars Clubi “Beqir Musliu”, Gjilan

You Might Also Like