Teatër

Pensionohet aktori Naser Zymberi

Read More...

Libri

Profesori Mehmetali Rexhepi dhuron libra për Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti”

Read More...

Libri

NJËSHI RRËNUES A NDËRTUES (Ese)

Read More...

Trashëgimi

Ambasadori britanik Nicholas Abott vizitoi Qendrën Rajonale për Trashigimi Kulturore

Read More...

Libri

Një libër me vlera të veçanta historike, shkencore dhe memoaristike

Read More...

Libri

Libri “Dosja – ideologjia serbe e gjenocidit – Analizë nga burime serbe dhe ndërkombëtare” e autorit Fadil Kajazit, një dokumentar i veçantë që pasqyron politikën agresive serbe në drejtim të shqiptarëve

Read More...

Libri

HYSEN KËQIKU DHURON BIBLIOTEKËN E TIJ NË BIBLIOTEKËN “FAN S. NOLI”

Read More...

Trashëgimi

Dardanapress organizon fushatën e promovimit të Trashëgiminë Kulturore  

Read More...

Libri

Disa lirika të poetit martir Alush Canaj në 71-vjetorin e lindjes

Read More...

Teatër

Teatri i Gjilanit i shpreh ngushëllime familjes Qorraj dhe komunitetit artistik

Read More...