Gjilan

KBI I GJILANIT DHE SHH “BEREQETI” NDAJNË 100 PAKO USHQIMORE PËR SKAMNORË

Read More...

Te ndryshme

Pep’s Taverna me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, sjell për ju ofertën e pasur të darkës së Iftarit

Pep’s Taverna me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, sjell për ju ofertën e pasur të darkës së Iftarit.
Menyja përmban 3 oferta me çmime të arsyeshme! Kontakti: 045-292-333, 045-320-333, 044-396-263

Read More...

Teatër

MKRS ndan Çmimet Vjetore për Teatër, Gjilani merr dy prej tyre

Read More...

Gjilan

2.4 milionë euro investime infrastrukturore në projektin e zgjerimit të rrugës së Malishevës dhe mbulimit të lumit Stanishorka (video)

Read More...

Gjilan

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka inspektuar punimet në dy fshatra dhe qytet, ku po realizohen punimet në kanalizimin

Read More...

Sportet me dorë

KV Drita mundi KV Skenderbeun, kryetrajneri Idriz Berisha i kënaqur, por…

Read More...

Sporte të tjera

KGJ Vllaznia nga Shkodra ekipi më i mirë në disiplinën e gjimnastikës në kuadër të Manifestimit Kulturor “Flakadani i Karadakut”

Read More...

Te ndryshme

Ilmi Mustafa: AAK po rritet e po zgjerohet në Gjermani

Read More...

Futboll

𝐓𝐣𝐞𝐭ë𝐫 𝐝𝐲𝐠𝐨𝐥ë𝐬𝐡 𝐢 𝐁𝐥𝐞𝐧𝐝𝐢 𝐊𝐫𝐚𝐬𝐧𝐢𝐪𝐢𝐭, 𝐫𝐚𝐝𝐡ë𝐧 𝐞 𝐩𝐚𝐭𝐢 𝐁𝐣𝐞𝐥𝐥𝐨𝐫𝐮𝐬𝐢𝐚

Read More...

Sportet me dorë

KV Drita me fitore bindëse

Read More...