Gjilan

19 vite nga rënia e tre dëshmorëve

19 vjet ma parë ranë për të mos vdekur kur tre dëshmorët e kombit Agim Bajrami, Besnik Begunca-Fikshi dhe Xheladin Kurtaj. Tre pishtarët e Kaqanikut i dhanë frymë rrugës për lirinë e Kosovës.Ata sot prehen të qetë në varrezat e dëshmorëve dhe sa herë kthejm kokën aty gjejm rrugën nga duhet ecur Kosova sot.Agimi me shokë paresin trinomin e jetes që e mundi vdekjen

You Might Also Like