Futboll

Alban Dragusha emërohet ndihmëstrajner në FC DRITA

Klubi Drita krahas përforcimeve me lojtarë cilësor gjatë këtij afati kalimtar, rëndësi i ka kushtuar edhe stafit të trajnerëve ku ka arritur marrëveshje me Alban Dragushen, një emër i madhë në futbollin Kosovar edhe më gjerë!

Albani i është bashkuar ekipit që nga dita e parë dhe besojnë shumë që së bashku do të jenë edhe më të fortë drejt realizimit të synimeve!

Para ardhjes te Drita, Albani si trajner ka punuar te ekipi i KEK-ut dhe Ramiz Sadiku, ndërsa krahas shumë klubeve nëpër të cilat ka bërë karrierë si futbollist në Kosovë, Shqipëri, Suedi ai ka veshur edhe fanellën e FC DRITA.

You Might Also Like