Gjilan

Arben Mehmeti lë politikën, emërohet anëtar i këshillit të pavarur mbikqyrës për shërbim civil të Kosovës

Sekretari qe ishte pjesë e LDK-së,Arben Mehmeti qe ishte pjesë e partisë ku dha kontribut për afro 20 vite,ka dhënë dorheqje ngas nga tash e tutje do të ushtroj funksionin anëtar i këshillit të pavarur mbikqyrës për shërbim civil të Kosovës.

Ky është postimi i plotë i tij

Nga sot jashtë politikës dhe se nuk do të jem anëtar i asnjë partie politike por ndihem i privilegjuar dhe i nderuar për të kaluarën time politike,fokusi tash e tutje në fushën profesionale!

Faleminderit shumë për të gjithë ata/ato që më ndihmuan për rrugëtimin e ri profesional.

Faleminderit shumë kuvendit të Kosovës dhe deputetëve për mbështetjen e tyre në përzgjedhjen anëtar i këshillit të pavarur mbikqyrës për shërbim civil të Kosovës.

You Might Also Like