Gjilan

Kërkohet ndihmë urgjente mbrenda 48 orëve për 24 vjeçarin Fidan Arifi nga Pogragja e Gjilanit

Kërkohet ndihmë urgjente mbrenda 48 orëve për 24 vjeqarin Fidan Arifi nga Pogragja e Gjilanit

Ndihmoni këtu:
383 49 653 805
Dhe nr e xhirollogarise
XK 05130 2003010265202

I riu nga Pogragja e Gjilanit 24 vjeqari Fidan Arifi ka pësuar një aksident shumë të rëndë , duke marrë lëndime
shumë serioze dhe të rënda në shtyllën kurrizore.

Familjarët e shokët e të lënduarit Fidan Arifi kanë bërë të ditur se urgjentisht duhet të intervenohet me operim
mbrenda 48 orëve, i cili kushton 18,000 euro ku familjarët nuk kanë mundësi ti mbulojnë këto shpenzime

Gjdo qytetar që shprehë interesim për ta ndihmuar të riun Fidan Arifin, mund të paraqiten nga ora 20:00 tek HIB në Gjilan

Qytetarët Gjilanas gjithmonë kanë qenë humanitarë në shumë raste kur është kërkuar solidariteti i tyre , urojmë që mbrenda
afatit të paraparë , të mblidhen të hollat për ta shpëtuar një jetë të re ,për ta rikthyer Fidanin shëndoshë e mirë në
gjirin e tij familjar .

You Might Also Like