Sportet me dorë

Arbër Ismajli uron RC Cola Dritën

Lajm jashtëzakonisht i mirë rikthimi i RC Cola Drita në Superligë pas 7 vitesh. Kjo e arritur e RC Cola Drita i bashkangjitet karvanit të sukseseve të ekipit të Dritës në ligën e parë e cila u shpall kampion.
Sukeset e pandalshme të të rinjëve tanë, janë vlerë e shtuar për Republikën tonë. Kjo dëshmon më së miri se Qeveritë tona ato miliona të cilat i ndajnë për ndërmarrje milionere të fokusohen më shumë për investim në shkathësitë e të rinjëve tanë dhe arritjen e qëllimeve të tyre drejt sukseseve.
Fundja, investimi në të sukseset e këtyre të rinjëve, është investim për vetë Republikën tonë.
Urime më të përzemërta klubit RC Cola Drita!

You Might Also Like