Gjilan

633 raste aktive me COVID-19 në Gjilan, apelohet për kujdes të shtuar

Read More...

Shëndeti

Shkarkohet i vetmi drejtor shqiptar e në vend të tij emërohet një drejtor serb

Read More...

Sportet me dorë

KV Drita vetëm edhe një hap për t’u shpall Kampione e Kosovës

Read More...

Gjilan

Gjilani 30 raste të reja me covid19

Read More...

Gjilan

Kurteshi-Emini: Pavarësisht vështirësive, mësimdhënësit po bëjnë përpjekje të jashtëzakonshme për të arritur objektivin

Read More...

SPORTI

Klubi i Gjimnastikës “Halil Alidema” shkëlqen në garat republikane, vjelë 17 medalje

Read More...

Gjilan

Lutfi Haziri: Llashtica është Reçaku i Anamoravës

Read More...

Sportet me dorë

RC Cola Drita në gjysmëfinale pati paraqitje me dy pamje

Read More...

Gjilan

Haziri uron Bashkësinë Islame dhe besimtarët myslimanë​ për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit

Read More...

Viti

Komuna e Vitisë me 184 raste aktive të të infektuarve me KOVID 19

Read More...