Viti

Basri Sylejmani zgjedhet  Kryesues i Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport

Në Viti, sot  është mbajtur mbledhja e Parë e Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport.  Basri Sylejmanir nga LDK-ja është këshilltari i Kuvendit të Komunës së Vitisë i cili do të drejton këtë Komitet të rëndësishëm  meq i njejti    me shumicë votash u zgjodh Kryesues i këtij komiteti.

Gjithashtu në këtë mbledhje është prezantuar edhe plani i punës së Komitetit për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport për vitin në  e ardhshëm, Plan ky që është  përgatitur nga Mirlinda Sadiku-Tishuku, anëtare e këtij komiteti nga Lëvizja Vetëvendosje.Aziz Zuka

 

 

You Might Also Like