Libri

BISER MEHMETI SJELL VËLLIM POETIK, ” ZHGJËNDËRR E VRARË”

Autori i deritashëm i katër romaneve si dhe një vëllimi me tregime, Biser Mehmeti, shkrimtar nga Ferizaj, në prag të Ditës Botërore të Poezisë, 21 marsit, sjell vëllimin e tij të parë me poezi, ZHGJËNDËRR E VRARË”.

Mehmeti, me librin e tij të gjashtë, sprovon suksesshëm veten edhe në fushën e poezisë, përmes një figuracioni të lakmuar poetik ku shquhet sidomos kontrasti.

Vëllimi poetik “Zhgjëndërr e vrarë”, është botimi i tretë i këtij viti që editohet nga Shtëpia botuese “BEQIR MUSLIU”.

Botimi i katërt nga kjo Shtëpi vlerash, del nga shtypi nesër …

You Might Also Like