Ndërtimtari

Familja Behxheti nga Gjilani po pushton tregjet evropiane me ndërtimet e shtëpive të drurit


Read More...

Bujqësi

Kultivuesit e patates nga Fshati Debellde, kërkojnë komenzimin e dëmeve që kanë pësuar në pamundësi që të shesin prodhimet e tyre si pasojë e ndalimit të punës së tregjeve të gjelbërta

Read More...

Ekonomi

Qeveria të hartojë plan emergjent për përballimin e pasojave ekonomike të COVID-19

Read More...

Komunikacion

Reagim i Degës së AAK-së në Viti ndaj anulimit të kyçjes së Vitisë në autostradën “Arben Xhaferi”

Read More...

Komunikacion

Shoqëria Civile dhe Shoqata e Bizneseve reagojnë ashpër ndaj anulimit të vendimit për kyçjen e Vitisë në autostradë.

 

Read More...

Ekonomi

Furra e Bukës “Gjakova-AS”, furrë e qytetarëve të Dardanës


Read More...

Komunikacion

Abdixhiku: Autostrada e Anamoravës do të bëhet dhe pikë

Read More...

Komunikacion

FOL kërkon ndërprerjen e procedurave tenderuese për tenderin prej 110 milion eurosh të vazhdimit të autoudhës për Gjilan

Read More...

Komunikacion

Autoudha Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë rreth 5 milion euro më shumë

Read More...

Bujqësi

Përkrahje për fermerët vitias në kuadër të projeketit të përbashkët gjatë këtij viti do të bëhet në sektorin e Bimëve Mjekësore Aromatike dhe frutave manore

Read More...