Tregti/Turizëm

Ksamili dhe Kompleksi Gjilani edhe sivjet krahëhapur pret turistët

Read More...

Bujqësi

50 bujq të komunës së Vitisë përfitojnë folie najloni për kultivimin e shalqirit

Read More...

Ekonomi

Dy kompani shqiptare “GMBH-Kroni” e “SAS Meri Lyon” nënshkruajnë marrëveshje bashkpunimi

Read More...

Ekonomi

Ky është linku ku mund të aplikoni për 100 eurot që ndanë qeveria

Read More...

Ekonomi

Hapet aplikimi për mbështetje prej 100 euro për punëtorët

Read More...

Ndërtimtari

Xhafer Xhelili u zgjodh kryetar i Shoqatës së Inxhinierëve dhe Arkitektëve të Gjilanit

Read More...

Bujqësi

Konfiskohet një sasi e konsiderueshme e masës drurore

Read More...

Ekonomi, Shëndeti

Drejtoresha Osmani Buca: Punë të mira po bëhen në shëndetësinë primare

Read More...

Ekonomi

Ja si do të jenë pagat me ligjin e ri

Read More...

Ekonomi

Kryetari Haliti vizitoi Fabrikën për prodhimin  e materialeve izoluese ”Bautex-Shpk” në Pozharan

Read More...