Komunikacion

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti përshëndet vendimin e Qeverisë për kyçjen e Vitisë në autostradë në Gërlicë

Read More...

Komunikacion

Në Komunën e Vitisë ka rënie të aksidenteve në Komunikacion

Read More...

Komunikacion

Komuna e Vitisë vazhdon me vendosjen e sinjalistikës horizontale

Read More...

Komunikacion

Këshilltarët e Kuvendit komunal të Vitisë edhe njëherë me deklaratë të përbashkët për kyçjen në Autostradën “Arben Xhaferi”

Read More...

Komunikacion

FOL: “Udhë pa Krye” – Autostrada Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë

Read More...

Komunikacion

Kryetari Haliti kërkon nga Kryeministri Haradinaj që Vitia sa më parë të kyçet në Autostradën Prishtinë-Shkup nga fshati Gërlicë

Read More...

Komunikacion

Asfaltohen disa rrugë në fshatrat Qifllakë dhe Fshati i Ri

Read More...

Komunikacion

KPF kundër dhënies në shfrytzim të lokacionit të Stacionit të autobusve të Vitisë nga ai i Gjilanit

Read More...

Komunikacion

Filluan punimet në asfaltimin e rrugës Gjylekar-Mogillë

Read More...

Komunikacion

Komuna e Vitisë perfundimisht do të ketë kyçjen e saj në Gërlicë në Kjo Autostradën Prishtinë -Shkup

Read More...