Ekonomi

Furra e Bukës “Gjakova-AS”, furrë e qytetarëve të Dardanës


Read More...

Komunikacion

Abdixhiku: Autostrada e Anamoravës do të bëhet dhe pikë

Read More...

Komunikacion

FOL kërkon ndërprerjen e procedurave tenderuese për tenderin prej 110 milion eurosh të vazhdimit të autoudhës për Gjilan

Read More...

Komunikacion

Autoudha Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë rreth 5 milion euro më shumë

Read More...

Bujqësi

Përkrahje për fermerët vitias në kuadër të projeketit të përbashkët gjatë këtij viti do të bëhet në sektorin e Bimëve Mjekësore Aromatike dhe frutave manore

Read More...

Bujqësi

Gjilani shpërndan 31 mëshqerra për blegtorët

Read More...

Tregti/Turizëm

URIME VITI I RI

Read More...

Tregti/Turizëm

URIME VITI I RI

Read More...

Bujqësi

Gjilani shpërndan 35 krerë lopë për fermerët, kosto 100 mijë euro

Read More...

Komunikacion

Asfaltohet rruga Sllatinë e Epërme -Dardani

Read More...