ARSIMI

E thotë mësimdhënësi me përvojë në arsim: Mësimi në shkollë, shumë më efikas se ai online

Read More...

ARSIMI

Shkolla “Abdullah Tahiri” në Malishevë pranon donacion dhjetë laptop dhe mjete shkollore e sportive

Read More...

ARSIMI

Në UKZ kanë nisur takimet punuese për procesin e akreditimit institucional

Read More...

ARSIMI

NJЁ JETЁ KUSHTUAR SHKENCЁS

Read More...

ARSIMI

Drejtoresha e shkollës “Thimi Mitko” me fjalë prekëse për profesoreshën që u nda nga jeta Merrushe Ibrahimi

Read More...

ARSIMI

Mësimdhënësja Merrushe, shembull i edukatores dhe mësuesës, jo vetëm në shkollë

Read More...

ARSIMI

Ish-drejtori i Arsimit, Bujar Nevzati, me dedikim prekës për dy mësimdhënësit e Përlepnicës që sot ndërruan jetë

Read More...

ARSIMI

Konkurs plotësues për pranimin e studentëve të rinj, në vitin e parë të studimeve Master në vitin akademik 2020-2021

Read More...

ARSIMI

UKZ përfitues i projektit në MASH për vlerësimin e teksteve shkollore nga klasa I-V

Read More...

ARSIMI

Të gjithë nxënësit e “Selami Hallaqi” janë shëruar

Read More...