Shëndeti

URIME VITI I RI

Read More...

Shëndeti

A do të jetë në shërbim të QMF-së në Pozharan autoambulanca   e re që erdhi sot në QKMF

Read More...

Shëndeti

URIME VITI I RI

Read More...

Shëndeti

URIME VITI I RI 2020

Read More...

Shëndeti

Mërgimtari Rashit Rashiti nga Mogilla ka sjellë edhe një donacion për QKMF-në e Vitisë

Read More...

Shëndeti

Mjeku nga Gjilani Ernad Kosumi fiton çmimin “Best Poster 2019” në WSS


Read More...

Shëndeti

Nxënësit e Gjimnazit “Xhavit Ahmeti” dhurojnë gjak për të shpëtuar jetë

Read More...

Shëndeti

Shërbimin e urgjencës në Gjilan bëhet me dy autoambulanta të reja

Read More...

Shëndeti

Mjekja e Gjilanit Burbuqe Mustafa arriti t`i sfidojë rregullat shkencore për të shpëtuar beben dhe ringjallur nënën e saj

Read More...

Shëndeti

Me aktivitete të ndryshme në Viti është shenuar 30 shtatori – Dita Ndërkombëtare e Zemrës

Read More...