Libri

“Vjeshta letrare” nis me promovimin e librit të Izmi Zekës

Read More...

Libri

“TRIREMA E POEZISË JONIANE”, PËR TË DHJETËN HERË RADHAZI

Read More...

Libri

Ismajl Zylfiu, autor që ndriçon historinë e vendlindjes

Read More...

Libri

Historia e Breznicës e përmbledhur në një libër

“Breznica në rrjedhë kohe” është libri më i ri i autorit Mr. sc. Avni Behluli, libër ky që sapo ka dalë ngë shtypi.

Read More...

Libri

Një vepër me vlera shumfishta letrare, estetike e filozofike

Read More...

Libri

Edhe sivjet mbahet Manifestimi Kulturor “Takimet e Dom Mikelit” në Stubëll

Manifestimi Kulturor e shkencor “Takimet e Dom Mikelit”, i kushtohet mësuesit të shkollës së parë shqipe të kësaj ane të Malësisë së Karadakut, do të mbahet më 24 shtator të këtij muaji në Stubëll të Vitisë.

Read More...

Libri

Një vepër e vogël e hartuar për trungun e familjes Grajçevci

Read More...

Libri

Akademik Mark Krasniqi nuk ka vdekur, por është i gjallë ndër ne

Read More...

Libri

Rexhep Elmazi ishte një hero i një kohe

Nga e kaluara jonë

Read More...

Libri

Osman Behluli – autor dhe një mik i madh i librit

Read More...