Gjilan

Koronavirus i merr jetën 19 qytetarëve të Kosovës

Read More...

Gjilan

Raporti i Prokurorisë Themelore në Gjilan

Read More...

Gjilan

Haziri nderon me mirënjohje Shemsedin Pirën, Mehmetali Behlulin, Alush Kadriun, Fatmir Shurdhanin, Tefik Mustafën, Pajazit Isufin, e Shoqatën Pogragja

Read More...

Gjilan

Kurteshi-Emini falënderon vendimmarrësit për bashkëpunim në të mirë të qytetarëve të Gjilanit

Read More...

Gjilan

Raporti i Prokurorisë Themelore në Gjilan

Read More...

Gjilan

Ismajli: Jam i sigurt se qëllimi i mirë për t`i shërbyer qytetarit i mbulon të gjitha pikat e zeza që mund t`i kemi pasur mes vete si subjekte politike

Read More...

Gjilan

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 14 raste të vdekjes dhe 368 raste të reja me COVID-19

Read More...

Gjilan

Leonora Bunjaku zotohet se ambulancat do të jenë të hapura për çdo ditë në Gjilan dhe jo te mbyllura në fundjavë

Read More...

Gjilan

Haziri uron profesorin Morina për suksese dhe i konfirmon mbështetje edhe në të ardhmen

Read More...

Gjilan

Sot 410 raste të reja dhe 12 të vdekur

Read More...