Gjilan

Kryetari Hyseni shpërndan certifikata për komunitetin rom për përfundimin me sukses të kursit të gjuhës shqipe

Read More...

Gjilan

Faton Bislimi dorëhiqet nga kryesia e LDK-së

Read More...

Gjilan

Ka ndërruar jetë ikona e ëmbëlsirave në Gjilan, Hasan Azizi

Read More...

Gjilan

Nazim Gagica në Gjermani, AAK po forcohet, thonë Blakaj e Mustafa

Read More...

Gjilan

Në Gjilan mbahet testi i nxënësve të tetë shkollave të ndryshme për matematikë dhe shkenca shoqërore

Read More...

Gjilan

Në Shkollën e Mesme Teknike “Mehmet Isai” bëhet inaugurimi i pajisjeve laboratorike për aftësim profesional, donacion nga Luksemburgu

Read More...

Gjilan

LDK: Muajt e ardhshëm do të jenë muajt e dëshpërimit të madh për gjilanasit, qeverisja e udhëhequr nga VV nuk ka sjell asnjë grant të vetëm

Read More...

Gjilan

Shqiptarët e Gjilanit në mbrojtje të kufirit gjatë Luftës së Parë Ballkanike

Read More...

Gjilan

Homazhe para lapidarit dhe varrit të heroit Abdullah Tahiri

Read More...

Gjilan

Tejkalim i shpejtësisë

Read More...