KRONIKË E ZEZË

Edhe një i arrestuar si i dyshuar për vrasje

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Caktohet masa e sigurisë ndaj të pandehurit R. B., i cili posedonte substancë narkotike

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Gjobitet qytetari për tejkalim në vijë të plotë

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Arrestohet edhe një i dyshuar për “Organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”

Read More...

KRONIKË E ZEZË

U vetëplagos me revole

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Raporti i Prokurorisë Themelore në Gjilan

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Arrestohen dy të dyshuar për veprën penale “Organizim i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Ndalohen dy persona për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe falsifikim të dokumenteve

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Aktakuzë për vrasje të rëndë

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Gjykata e Gjilanit dënon me 34 vite burgim të akuzuarit për veprën penale rrëmbimi

Read More...