KRONIKË E ZEZË

Një grua nga Gjilani u gjet e vdekur

Read More...

KRONIKË E ZEZË

3.000 Euro gjobë të akuzuarit S. I. për “keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar”

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Për vjedhje me maska 12 vite burgim dhe 10.000 Euro gjobë

Read More...

KRONIKË E ZEZË

U bë nxjerrja e 5 trupave të pajetë nga vendi ku ndodhi tragjedia e sotme në Gjilan

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Policja vret tërë familjen

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Dënim me burgim për të akuzuarit M. A. dhe V. T.

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Arrestimi i personave, për një rast “Vjedhje e rëndë” nga Policia e Kosovës, në Gjilan

Read More...

KRONIKË E ZEZË

I riu nga Gjilani aksidentalisht vret veten me pushkë gjuetie

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Arrestim nga Policia e Kosovës i personave, në bazë të urdhëresave të lëshuara nga Gjykata

Read More...

KRONIKË E ZEZË

Policia e Kosovës, në Kamenicë kanë arrestuar një të dyshuar për ushtrim të lojërave të fatit të ndaluara me ligj

Read More...