Futboll

Gjilani mundi në miqësore ekipin zviceran Yverdon Sport FC

Read More...

Futboll

Drita huazon një futbollist te Ulpiana

Read More...

Futboll

Inspektori Raif Ajeti nuk i ndërron ngjyrat e SC Gjilanit me diamantët e botës

Read More...

Futboll

Këto janë datat dhe ekipet me të cilat Gjilani zhvillon miqësore në Turqi

Read More...

Futboll

Drita fiton miqësoren e parë në Turqi

Read More...

Futboll

Gjilani kreu stërvitjen e parë në Turqi

Read More...

Futboll

DRITA U17 nënkampion i “Tournament AF CUP 2022″

Read More...

Futboll

Këto janë skuadrat me të cilat SC Gjilani do të zhvillojë miqësore në Turqi

Read More...

Futboll

FC Drita përgatitet në Turqi, ja sa miqësore do t’i zhvillojë

Read More...

Futboll

Drita nënshkruan kontrata profesioniste me Yll Ibrahimin dhe Dionit Isufin

Read More...