Futboll

Drita grumbullohet pas dy muaj

Sot ekipi është bashkuar për të rifilluar stervitjet dhe për tu përgaditur për pjesën e mbetur të kampionatit i cili do të nis nga data 7 qershor.

Ekipi sot nuk ka qenë i plotë dhe është drejtuar nga ndihmës treneri Alban Dragusha sepse treneri Ardian Nuhiu dhe disa lojtarë do të na bashkangjiten në ditët në vijim.

Gadishmëria dhe entuziazmi ishin prezent tek stafi dhe lojtarët të cilët ishin përmalluar për fushën e gjelbër!

You Might Also Like