Futboll

Drita i dërgon telegram ngushëllimi famlijes së Ismet Bajramit

 

 

Telegram ngushëllimi

07 Gusht 2020

E nderuara familje Bajrami, me pikëllim të thellë mësuam lajmin për vdekjen e më të dashurit tuaj dhe ish zyrtarin e klubit tonë FC DRITA për një kohë të gjatë, të respektuarin Ismet Bajramin.

Bajrami ka dhënë kontribut të rëndësishëm në futbollin Kosovar si një njeri i dashur dhe i zellshëm në fushën e sportit. Kujtojm qe Ismet Bajrami ka qenë ish portier i skuadres tone gjithashtu edhe zyrtarë i klubit tonë në vitet e 90’ta. Vdekja e Bajramit është humbje e madhe për familjen, për kolegët, për miqtë dhe për gjithë komunitetin e sportit dhe futbollit në veqanti!.

Në emër të klubit FC DRITA, ju shprehim ngushëllimet më të sinqerta për këtë humbje të madhe.

FC DRITA

You Might Also Like