Futboll

Drita luan të dielën, mobilizohen Intelektualët

Të dielën rikthehemi në tribinë pranë Dritës, për të mbështetur djemtë e skuadrës në një ndeshje shum të rëndsishme.Këtë fundjavë, gjithkush që ndjen veten Intelektual, që ndjen veten pjesë të familjes Bardhë e Kaltër, pa dallim moshe apo gjinije ftohet të jetë mbrapa transparentit tonë për të kënduar dhe përkrahur maksimalisht krenarinë e qytetit, Dritën tonë të madhe.Tani është koha të bashkohemi i gjith qyteti për një klub dhe dy ngjyra që do t’i dashurojmë deri në vdekje.

Mblidhemi nga ora 12:00 në Champions Bar dhe vazhdojmë pastaj drejt stadiumit!!

You Might Also Like