Futboll

Bashkimi nga Koretini bënë edhe dy transferime

KF.”BASHKIMI” nga Koretini ka bërë edhe dy transfere para përmbylljes së afatit kalimtar. Pas shumë bisedave sot KF.”BASHKIMI” nga Koretini ka arritur marrëveshjen me KF.”KIKA” nga Hogoshti për transferimin e portierit të talentuar Egzon Shabani.
Sot po ashtu është transferuar edhe sulmuesi me potencial të madh Arianit Murati. Ky është produkt i akademisë së KF”GJILANI” dhe i njëjti ka luajtur një vit në Gjermani. Për Arianitin shkruan edhe mediet gjermane

You Might Also Like