Futboll

Edhe Petrit Tahiri bëhet pjesë e Vllaznisë së Pozharanit

 

Vllaznia e Pozharanit do të këtë mbrojte më të qëndrueshme këtë pranverë. Klubi pozharanas ka angazhuar portierin Petrit Tahiri, i cili deri më tashti mbrojti ngjyrat e Vushtrrisë. Në KF Vllaznia do të ketë shumë risi, andaj besojnë se do të mund t’i ikin fundit të tabelës dhe të ruajnë statusin e anëtarit të Ligës së Parë të Kosovës në Futboll.

You Might Also Like