Futboll

Erdin Hashani nuk është më kryetrajner i KF Dardana, dorëhiqen edhe dy drejtorë

Sot më datë 13.11.2019 kryesis së KF.Dardanës i është ofruar dorëheqja e kryetrajnerit Erdin Hashani dhe dy drejtorëve: Habib Leci – drejtor sportiv dhe Pajtim Jakupi -drejtor i përgjithshëm(organizativ).

Arsye e ofrimit të dorheqjes tonë êshtë rezultatet jo të knaqëshme të klubit tonë, dhe besojm se kjo êshte në të mire të klubit tonê.
Presim që kryesia e klubit të mbajë një mbledhje të jashtëzakonshme dhe të merrë një VENDIM.

Nga kryesia e klubit!

You Might Also Like