Viti

Faruk Nura, kryetar i AAK të Vitisë dhe Zv/ministër i Diasporës ju uron qytetarëve të besimit islam festën e Kurban Bajramit

Zëvendës/ Ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike, Faruk Nura, ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë me rastin e festës së Kurban Bajramit.Në një deklaratë për medie ai veq tjerash është shpreh:

“Më lejoni që të përcjellë tek ju urimet më të mira për ju dhe familjet tuaja. Festa e Kurban Bajramit, duhet të na bashkoj dhe të sjellë dashuri, lumturi dhe shëndet për të gjithë ju duke shtuaar se sot jemi të gjithë të bashkuar në shpirtin dhe frymën e mirëkuptimit, dhe të solidaritet.Aziz Zuka

You Might Also Like