Viti

Kreu i PDK-së Bekim Azizi, uron qytetarët e besimit islam festen e Kurban Bajramit

Bekim Azizi,kreu I Degës së PDK-së në Viti,perms një komunikate –Urimi ka uruar festën e Kurban Bajramit të gjith qytetarëve të besimit islam të komunës së Vitisë.Ne këtë Urim veq tjerash ai thotë:
“Të dashur qytetarë të besimit islam të komunës së Vitisë, më lejoni që në emrin tim dhe të Degës së PDK-së në Viti, të ju uroj festën e Kurban Bajramit me urimet më të mira që paqja,toleranca,respekti dhe solidariteti mes njëri-tjetrit të jenë vlera themelore të shoqëris sonë.
. Historikisht këto vlera na kanë mbajtur gjallë dhe të pathyer si komb, andaj uroj që edhe kjo festë të na gjejë sa më të bashkuar dhe me sa më shumë dashuri mes njëri-tjetrit.
Urime Festën e Kurban Bajramit! i juaji, z.Bekim Azizi-Kryetar i PDK-së në Viti./ Aziz Zuka

You Might Also Like