Gjilan

Gagica: Jeta dhe vepra e dëshmorëve janë motiv për ne të gjallët

Dëshmori i Kombit, Mehmetali Behluli prej sot pushon në Kompleksin e varrezave të dëshmorëve në Gjilan.
Jeta dhe vepra e tyre janë motiv për ne të gjallët, por edhe na obligon të ecim drejt realizimit të qëllimeve të tyre.
Lavdi të rënëve për liri!
Nazim Gagica

You Might Also Like