Gjilan

Gjatë një jave 6 persona të ndalur

Statistika për periudhën kohore nga data 08.07.2020 deri më 14.07.2020

Incidente ——————————————— 26

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 6

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 7

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 12

Tiketa ———————————————————- 751

Aksident me fatalitet —————————————— 0

You Might Also Like