Futboll

Gjilani nis punën për ndeshjen e radhës kundër Ballkanit

Futbollistët e SC Gjilanit janë rikthyer këtë të diele (15 shtator) në stërvitje, për të filluar punën anti-Ballakani.

Stërvitja e paraditës së sotme u realizua në fushën e stadiumit, e cila filloi në ora 11:00 dhe zgjati deri në ora 12:00, teksa futbollistët startues në takimin e djeshëm punuan në rigjenerim.Pjesa tjetër e lojtarëve të skuadrës stërvitjet i vijuan me vrapim dhe në fund lojë të lirë në hapësira të ngushta.

? Fotografi nga stërvitja e paraditës së sotme.

You Might Also Like