Futboll

Goli festohet edhe në këtë mënyrë

Keita Razak ka shënuar në tri ndeshje radhazi dhe që në të trija rastet e shënimit ka festuar në mënyrë të veçantë, me salto.

Në të kaluarën, salto të tilla kanë bërë edhe Hugo Sanchez, në kohën kur luante në Real Madrid, por edhe Miroslav Klose në kohën sa luante në Werder Bremen,  Kaiserslautern, Bayern Mynih apo Lazio në Gjermani, por për kah elegance ata nuk kanë mundur t’ia kalojnë lojtarit nga Bregu i Fildishtë, Keita Razak Lanzane, i cili me notën e gjimnastikës në parter meriton notën 10.

Këtë më së miri e dëshmon edhe kjo foto e shkrepur nga kryelajmi.com.

You Might Also Like