Futboll

Hyseni: Ekipi nuk bëri paraqitje të mirë

Deklarata e Alban Hysenit pas ndeshjes:

“Nuk bëmë paraqitje të mirë, jemi lodhur ndoshta edhe nga derbi. Por sot nuk kemi pasur paraqitje të mirë dhe sot ishte një ndeshje e dobët për ne. Mezani nuk gjendet në Kosovë pasi ka disa arsyeje familjare, por shpejt do të bashkohet”, ka përfunduar Alban Hyseni.

You Might Also Like