Futboll

Intelektualët edhe në Nyon gjejnë mënyra për të përcjellë Dritën

 

Në Gjilan ngjiteshin mbi Shkollën e Muzikës apo mbi ndonjë ndërtesë apo shtëpi aty afër. Pandemia nuk i kishte penguar që të përkrahin Dritën deri sa u shpall kampion. Intelektualët gjithmonë kanë gjetur mënyra për të përcjellë nga afër klubin e tyre të zemrës. Në Nyon të Zvicrës një gjë e tillë për shumë kë dukej e pamundur, por Intelektualët shumë shpejt studiuan mundësitë dhe i gjetën mënyrat që sërish të brohorasin ekipin e tyre. Këtë e dëshmojnë edhe fotot e mëposhtme. Kryelajmi.com

You Might Also Like