Futboll

Intelektualët në tribuna do të promovojnë një këngë të re

Ditët e ndeshjeve janë festë për ne, dhe një e tillë është sot pasi Drita në shtëpi nga ora 17:00, luan kundër Flamurtarit.Ne jemi më të gatshëm se kurrë, t’i qëndrojmë mbrapa skuadrës tonë të zemrës, të jemi mbrapa transparentit tonë, për t’i mbështetur djemtë në 90 minutat e rradhës, tani drejt fitores.Sot, në tribinën tonë do të promovohet edhe kjo këngë e re, të cilën ju ftojmë t’a dëgjoni, këndoni dhe shpërndani sa më shum tek të gjith antarët tanë, deri në ora 15:00 atëherë kur takohemi të gjith bashkë në Champions Bar dhe nisim festën për sot.

 

You Might Also Like