Viti

Nënkryetari i Partisë Liberale të Kosovës aderon në LDK

Ismajl Bekteshi-nënkryetar i Partisë Liberale të Kosovës sot iu bashkua Lidhjes Demokratike të Kosovës.
Bashkë me të radhëve të LDK-së iu rikthye edhe Hafir Hoxha-ish oficer i lartë i UÇK-së,ish kandidat për kryetar të Komunës së Vitisë dhe bashkëpunëtor shumë vjeçar i kryetarit Haliti.
Haliti paralajmëroi ditëve në vijim se do të ketë aderime të reja në degën e LDK-së në Viti.

You Might Also Like